Akkurat nå er nok faen meg nok, ingen klikker på degenererte overskrifter i hele mars 2013, OK?

takk-db

[EPIC RANT MODE]

Fra tid til annen, ganske ofte faktisk, kommer det folk og mener at vi må beskytte kidsa, og for den del resten av oss, mot det fæle samfunnet vårt – dvs. internett. Også klager de på spill, det er mange der ut som tar på seg å holde liv i Margrethe Munthe og all moralismen hennes. De maser i vei om at kidsa blir voldelige, feite, tjukke hodet og hvem veit hva for noe annet…

Stort sett er sånt bare vas og pietistmoralistene bommer akkurat sånn som pietistmoralister pleier… er det noen som vet om at pietistmoralister ikke har bomma så si gjerne fra…!

Hva så?

Greia er at det er ikke spill, surfing, chatting og alt annet kidsa, og vi ikke-fullt-så-kids, driver med på nettet og alle devicene våre som skrur oss i hodet. Det er fåkkings tabloidene & behovet deres for å hive syngedamer, skuespillere, huset deres, has-been programledere og andre i ansiket på oss 24-jævla-7.

Ford Fairlane forklarte idioti med at “I think you spent too much time in discos during the ’70s. Village People rotted your brain”, om en stund kommer vi sikkert til med høyt hevet hode si “degenererte nettaviser kortslutta prosessoren din tidlig 2000 og et eller annet”…

Og ikke nok med at de såkalte journalistene & redaktørene gjør sitt beste for å bombe oss med hjernedød dritt, de driver faen meg og misbruker greier som offentlig interesse, yttringsfrihet, pressefrihet, redaktørplakaten, pressestøtte osv i prosessen… for ikke å snakke om hvordan de herjer med folka de skriver om…

I Hitchhikers Guide to the Galaxy blir folka som fåkker opp planeten putta i romskip og sendt avgårde for å finne en ny planet å befolke. De tror de er fortroppen som skal dra foran og klargjøre den nye planeten for resten, de andre kommer selvfølgelig aldri etter. De folka som ble sendt avgårde er, like it or not, våre forfedre. De kræsjlanda på jorda, vår planet, og etter litt frem og tilbake så har vi kommet til vår tid. Vi har ikke den luksusen at vi kan shippe “journalistene” som produserer all denne dritten til en annen planet, men vi kan straffe dem enda hardere: SLUTT Å KLIKKE PÅ DE JÆVLA OVERSKRIFTENE DERES!

La oss gi dem det saftigste (ikke voldelige) ballesparket vi kan. Dette er en oppfordring til alle i Norge (og for den del alle andre) om ikke klikke på noen overskrifter om syngedamer (uavhengig av kjønn) med ny eller gammel kjæreste (uavhengig av kjønn), pupper som illustrasjon for hva faen som helst, et eller annet insekt du ikke visste om som gir deg bedre eller dårlige sexliv når det blir med naboens koffert hjem fra sydenlandet lenger ned på globusen enn kjøben. Overskrifter om fotballspillere med ny dame med nye pupper, eller ny veske eller hva en has-been skiløper trodde om et skiløp noen allerede har gått før de gikk det. Og selvfølgelig alle “se hva de andre der har skrevet som vi aldri ville skrevet” overskrifter.

Ingen klikker på sånne degenererte overskrifter i hele mars 2013, OK?

[/EPIC RANT MODE]

5 thoughts on “Akkurat nå er nok faen meg nok, ingen klikker på degenererte overskrifter i hele mars 2013, OK?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *