Lerum lastebiler – når ekte idiot parkering smaker best…

1Lerum syltetøy, har slagordet “Ekte vare smaker best”, men ekte varer bruker ikke en smal vei i et boligstrøk ved en skole som dumpingplass for lastebilen sin. Dersom Lerum hadde vært ekte vare hadde de sørget for at lastebilen ikke er en stor trafikksikkerhetsrisiko for små barn som skal til og fra barnehage, skole, hjem & lekeplass…

Lerum sier de “kombinerar norske tradisjonar med kunnskap om foredling og ernæring i tråd med trendane i marknaden og preferansane hjå forbrukarane.” Yeah right, som om preferansene våre er at lastebilen deres skal skape trafikkfarlige situasjoner for barna våre i Traktorveien

traktorveien

 

Det Lerum driver med er ikke “Ekte, stolt og ærleg“, det er forsøpling av nabolaget til mange barn med en gigant av en lastebil. En lastebil som hører hjemme et helt annet sted enn der den pleier å stå i veien for små barn. Små barn som kanskje også finansierer den med å spise syltetøyet den frakter.

IMG_5138Lerum vil så gjerne at vi skal tenke på dem som en hyggelig og tradisjonsrik familiebedrift med fokus på samfunnsansvar som driver “sunn forretningsdrift med etisk åtferd. I tillegg til eiga verdiskapning, er det viktig for Lerum å bidra til positiv samfunnsutvikling,”.

Lerum vil så gjerne være en vestlandsfjord med blomster og annen natur som skal gi folk den gode følelsen av å ri over skyene på en rosa enhjørning:

lerum

men Lerum er som regel en møkkete lastebil noen har satt igjen på skoleveien vår,

IMG_8165hvis “Leiing i Lerum” vil at vi skal tro dem og “4. generasjon Lerum” på at de tar samfunnsansvar så regner jeg med vi slipper å se lastebilen deres mer ved skolen vår…

…og ja, jeg har forsøkt å si fra til dem før… jeg har gjort det igjen og sendt:

hei

Som det står i emnefeltet, en av deres lastebiler parkeres systematisk slik at den skaper trafikkfarlige situasjoner for små barn i Traktorveien i Oslo, mer her: http://tawa.terhou.se/2013/09/17/lerum-lastebiler/

Håper dere kan ta tak i dette slik at vi (for alles del) slipper at det må skje en ulykke først.

mvh

Torgeir Waterhouse

via kontaktskjemaet deres, klikk gjerne på bildet under og gjør det du også…

kontaktlerum

 

2 thoughts on “Lerum lastebiler – når ekte idiot parkering smaker best…

 1. Grethe Kristin Lerum

  Hei. Vil på vegne av oss i Lerum få beklage at ein av våre sjåførar har parkert til sjenanse for andre. Vi har gitt melding til sjåføren om at han skal finne ein anna stad å parkere, og håpar dette ikkje gjentek seg. Har prøvd å finne tlf. nr ditt, men får det ikkje opp på gulesider. Ring oss gjerne.

  Vennleg helsing
  Grethe Kristin Lerum
  57 62 80 00

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *